Kvednavikjå

Diverse 021-webKvedanvikjå er en søskenavdeling med barn i alderen 0-5 år.

Vår avdeling representerer et miljø som bygger opp om respekt for menneskeverd og retten til å være forskjellige. Dette gjør vi gjennom respekt og medvirkning. Våre hverdager har hovedfokus på barns utvikling, læring, omsorg, vennskap, humor og glede. Vi voksne på avdelingen står sammen om dette i samarbeid med foreldre. Vi skal gjøre det beste ut av hverdag, og arbeide for å utvikle glade og selvstendige mennesker.

Vi er en avdeling som har fokus på alternativ og suplerende kommunikasjon. Hvor vi bruker mye bilder som støtte i hverdagen.

Vi liker å finne på mange spennende aktiviteter og være ute i all slags vær. Vi gjør alt i fra hverdagsaktiviteter(hjelpe til på kjøkken, dekke bord, dele ut mat), formgivings aktiviteter(tegne, male, forme), musikk, samlingsstund til og gå ut på tur(med lavo, bål, grilling). Dette er for å nevne noe vi gjør.

Vi på avdelingen er opptatt av positivitet,humor og glede i hverdagen og vil gjøre hverandre gode både barn og voksne. Ved vår visjon i ryggmargen hjelper den oss med dette.

 

 

Personvern og cookies